If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Паля - колата не държи обороти и върви към гаснене
2. Подавам малко газ (едва натискам педала) почва дабуботи страшно и гасне
3. Натискам много педала и се изфорсирва идеално.
4. Пак подавам малко газ пак буботи и гасне
5. След 1200 оборота работи перфектно
6. След 3, 4 мин. работа се оправя всичко.
7. Докато чакам за минат 3, 4 мин да се оправи оборотите са нестабилни. 900 - 1200 - 1100 -700 - аха да угасне - пак 1200 и ей така се менят.
8. После падат на 840 и седят стабилно. В движение не играят!
Същия проблем....
Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...
Идей?
В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически
Провери ли си клапанчето на отдушника след дроселовата клапа?
Мале , мале.... Аз за това което е правил колега няма да имам нерви .... А още съм на 6-та страница
p.s. Stranger65 , това ми го направи днес за първи път. Не съм гледал нищо още.
Но тъй като термостата ми е заминал и си взех час в сервиза , така и така ще се види и това! Много мразя такива номера с глъхнене и гаснене....
Не не се оправя. Трябва да поработи поне 1 минута, за да спре да се опитва да гасне. След това остава само глъхненето в ниските обороти до като позагрее.
Но определено термостата е заминал. Не знам дали има шанс да е от него.
Не не се оправя. Трябва да поработи поне 1 минута, за да спре да се опитва да гасне. След това остава само глъхненето в ниските обороти до като позагрее.
Но определено термостата е заминал. Не знам дали има шанс да е от него.
1. Паля - колата не държи обороти и върви към гаснене
2. Подавам малко газ (едва натискам педала) почва дабуботи страшно и гасне
3. Натискам много педала и се изфорсирва идеално.
4. Пак подавам малко газ пак буботи и гасне
5. След 1200 оборота работи перфектно
6. След 3, 4 мин. работа се оправя всичко.
7. Докато чакам за минат 3, 4 мин да се оправи оборотите са нестабилни. 900 - 1200 - 1100 -700 - аха да угасне - пак 1200 и ей така се менят.
8. После падат на 840 и седят стабилно. В движение не играят!
Същия проблем....
Един майстор ми твърди че е от потенциометъра на педала на газта...
Идей?
В четвъртък съм на майстор , но да знам за какво да се подготвя психически
И аз имам същия проблем, утре ще си проверя свещите че преди седмица някъде ги смених да се надявам че ми е там проблема, щото реално има логика, като зарее от резширяването на метала се уплътява и проблема изчезва.
EDIT: Проблема не се оказа от свещите .
Според вас възможно ли е проблема да има нещо общо с това че бях нулирал параметрите и степ мотора преди няколко дена щото алфадиага ми показваше теа грешки http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=40010
Ми при мен изписваше грешка като я форсирам над 6000 оборота , та заради това смениха дебитомера и като следствие изчезна проблема с оборотите.
Грешка друга не изписваше, т.е. ако не беше грешката по другия проблем , нямаше да се насочат към дебитомера , защото беше чисто нов. И щеше да пада ровене.Дано оправянто е перманентно за сега
Ми при мен изписваше грешка като я форсирам над 6000 оборота , та заради това смениха дебитомера и като следствие изчезна проблема с оборотите.
Грешка друга не изписваше, т.е. ако не беше грешката по другия проблем , нямаше да се насочат към дебитомера , защото беше чисто нов. И щеше да пада ровене.Дано оправянто е перманентно за сега
Грешка в ламбда сондата ли?
Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.
Comment